klik satu please..

.:game:.

 assalamualaikum,,
hehe,, sempena cuti 2 bulan nie,, aku sedang bertungkus lumus bermain game Dale Hardshovel nie,, huhu,, game nie besy giler kot,,, betol2 menguji ketangkasan dan minda kita,,, kalu lambat berfikir,, alamatnye,, kalah la,, huhu,, game nie kite kene hapuskan objek yg sama dgan cara berpasangan,, salah pasangkan,,, memg kene repeat la part tu sampai tua,,

kat part nie,,, susah jgak,, nampak je,, cm senang kan??? 

haa,, part nie,, bole dikata kan senang,, tp kene hati2,
, salah je  pindah memg kene repeat,, huhu,, 

huhu,, pape pon,, game  nie,, sgt best,,, sape yg ada game nie,, try2 la men k,, dan score la masa yg paling baik k,, (。◕‿◕。)

No comments:

Post a Comment