klik satu please..

sukasuki

alhamdulillah,, 
aku bersyukur sebab dpt kos ukur tanah nie,, sebab aku dpt kenal coursemate2 aku,,  n dyeorg sumernyer baik2,, kiteorg kalu pegi mana tu selalu jugak la bersama,,  memgla ade yg bergrup2 tu, tp biler berkumpul kiteorg sumer same2,, kirenye,, bole kamcing la,,  cm gambar yg kat bawah nie,, saje2 shoot je,, tp kite org masih bersama2,, hahaha,,, seronok sebenarnye,,,

gambar nie diambil di depan MJIIT


gambar nie plak berdekatan kiosk (sorg ahli xde,,iaitu mai,, jurufoto nie)
gambar nie di ambil mase otw nk pegi kelas,,, sempat lg bergmbr tu,, hek hek

pastukan,, kalu kiteorg nk pegi kuar mane2 ke,,, mesti sumer pegi,, best jalan ramai2,,, kalu nk makn kat luar (kt flat ke) kiteorg tetp pegi mkn ramai2,, haaa sweet ta??? best tau mkn ramai2.. kadang2 tu time lepak kat ostel pon ramai2,, so aku rase coursemate aku nie sgt ok,, mgkn x cm yg sesetngah kos len,, 

we are geomatics gurlz happy family

No comments:

Post a Comment