klik satu please..

besday zana


tok tok tok.... bunyi pintu bilik aku bile kene ketuk,, laa rupenye nadya gan wanie dtg gan bawak kek. aku nie duk kyusuk bt esemen sambil on9 tweeter gan si zimi.. laa...dah nk dkt kul 12 mlm da upenye... huhuhuhu... pastu si zira lak dtg bilik aku,,, lepas bersiap sedia gan kek2 (2 bijik kek),, kami sumer membuat rombongan ke bilik zana (bilik zira jgk,, roomate dye la,,) hak hak,, mcm rombongan hntrn kawin je,,, ape x nye,, gan pegang kek kat tgn,, sambil masing2 tu 'catwalk' x paam, aku,, nape kene jln cm tu,,, huhu pastu,,,
 dgn ade plak jurufoto yg bertauliah, si fatma...  sebelum terjah bilik si zana nie,, kiteorg posing2 la dulu,,, (arap maap,, x dpt nk letak pict,, sebab sumernye posing2 maut)... pas tu kiteorg slow walk to bilik zana... si zana ni tgh tidor upenye,,, kiteorg pon menyelinap masuk cm pencurik lak,, pastu rakam la,, pict dye yg tgh tdo tu,, sambil sapu krim kek kat muka dye,, hak hak hak,, padan muka,,, 
then, pas dye trjga dri tdor tu,,, trus kteorg nyanyikan lagu yg byse2 korang dgr,, ala,,, 'hapy bsday to you, hepy besday to you,, hepy bsday too zana'.. hah,, cm tu jer lgu dye,,, hurm,, pastu terjadila acara potong kek... yg sedehnye,,, pas mkn sikit je,,, si besday gurl nie nk balas dendam kat sape yg sapu krim kek kat dye,,, aiyokk!,,, aku da mula kuar dari bilik tu,,, hahaha,, x tahan sumer ikot lari,,, tp yg pelik nye,, yg turut nk sapu kek tu si nadya gan wanie,,, mengalahkan besday gurl nie,,, dn paling sengsara,,, aku,, aimy, zimi gan  zira,,, kiteorg mcm pelarian... berlari2 dari aras 6 ke ars 4,, gune tngga lak tu,, pastu naik tangga sebelah hujung sana,,, turun balik,,, naik yg sebelah sana plak,, penat giler,, hilang 10 kg,,, dgn berkaki aym lak tu,, kui kui kui...
lepas sejam lebih kot,, baru la 'peperangan ' tu tamat,,,

Nor Farzana
nie la besday gurlnye....

huhu... pape pon,,, heppy besday Nor Farzana Hasim,,, moge pnjang umor dan dimurahkn rezeki,,, oit,, mkcik ingt!! kau tu da tua,, sedar2 la skit ke,, kui kui kui....


2 comments:

  1. haha..nsb bek xkne sapu krim kt muka xD

    ReplyDelete
  2. hurm,,, heheh sebenarnye,, da kene skit,,, baju hbis sumer kotor

    ReplyDelete