klik satu please..

Eskulator!!



Tetibe lak aku teringatkan kisah lucu nie,, mase tu aku jenjalan kat Sogo gan zimi, qila, ekin dan fatma,, ala jalan shopping2 rayer,, pas dah habis shopping tu kiteorg pergi la,, cari surau,, hurmm,, aku gan kwn2 aku nie x tau surau kat mane,,  ekin gan fatma dah selamat samapi kat surau dah,, ekin ckp surau tu kat tingkat bawahhhh,, sekali,, aiyokk,, pastu,, aku, zimi gan qila pon trun la gune eskulator ke tingkat bawah skali,,p kami x jumpe pon,,, pastu,, coll ekin,, lg,, dye ckp kat bhgian bawah skali,, lastu tu kiteorg tgok ade lg eskulator ke ars bawah,, ape lg aku gan zimi trus je la naik ats eskulator tu,,, time tu jagk la,, qila baru ternampak suarau kat bhagian belakang,, adoiii,,, aku gan zimi  dah nek eskulator da,, zimi tnpe fikir pnjang trus je melawan arus eskulator yg tgah trun ke bawah tu untuk naik ke ats,, sambil berlari2,,, aiyokk,, aku dah pecah perut tahan gelak,, last2,, aku pon ikit zimi gak,,, aiyokk,, malu gler siot,, dah la kat sana ramai gler org,, x kira bngsa,, terpakse bt tebal muke jer la,, hahahah,,, pastu ade plak sorg pakcik tu tgah tgok,, aiyokk,, malu sehhh,, 

2 comments:

  1. haha. lawak la Dina :D

    ReplyDelete
  2. kau la tu,, nape la x de pict time zimi tgh lari hehe

    ReplyDelete