klik satu please..

jalan2 gan kengkawan


hari rabu yg lepas,, aku kuar jln2 gan mem2 aku,, huhuhu,, x peg jauh2 pon,, tmpat2 byse kiteorg pegi gak,, mane lg,, Carefour ler,,, x Care4 Wangsa Walk.. aiyokk,, xde tmpat len ke nk pegi??? aku pon da bosan sebenarnye,, asyik2 pegi sini jer,,, hurm,, tp x pe,,, asal kan dpt kuar,,, tenangkan diri dari stress study tuhhh,,, otak pon dah berkarat,, mase nie la,,nk cairkn pon,,, time nie kite org kuar lepas abis kelas,, tgok tuh,, berbaju kurung lg tuhhh,,, bile grup2 alim kuar jenjalan,, kene la bersopan skit kehkehkeh,,,

mase nie dpn ATM Bank Islam,, bysela,, sbelum kite nk kuar nie,, purse mesti terisi dahulu,,, 'sediakan payung sebelum hujan' nie pict aku gan janJB

haa nie plak,,, pict aku gan zimi,, sambil2 tunggu yg len kuarkn duet,, pe lg,, berposing la kejap k...

nie plak time kat Food Court,, mase nie tunggu mknan siap,, kiteorg berbuka kat sini.

huuu,, tgok tuh,, pict poyo qila gan jan JB,,

hahaha,, nie plak,, candid yg dibuat2

nie la akibatnye,, bile sampai tmpat mkn awal sgt,, tp wktu berbuka lmbt lg,,, berposing jer kerja si mereka2 nie,,, huhu

aku pon x kurangnyer,, bile mknan da smpai posing dpn mkan plak,, 

ehh,,, si qilah nie,,, nk jugak dye berposing,, 

hurm lepas jer berbuka,, kiteorg trus bergerak pulang ke KSJ tercinta... dengan perut yg sudah terisi..huhuhu


No comments:

Post a Comment