klik satu please..

Greennnpanda Craft's 1st Giveaway

Assalamualaikum,

klik banner di atas

hai semua, ok kali nie aku join GA nie plak, actually, nie pon 1st time aku join GA nie, saje2 cuba nasib, mane lah tau, kot2 aku boleh menang kan, huhu, harap2 boleh lah menang, boleh jadi pembakar semangat untuk join lagi lain kali,,

korang semua apa tunggu lagi jom la join jugak,, 

4 comments:

  1. Salam dear.. Wah nice blog! Kalau sudi mehla join Segmen saya yang simple ni.:) http://www.aimisyahirah.com/2012/09/segmen-cik-misya-nak-follow.html

    ReplyDelete
  2. Salam n hye Dynna~!!

    Thanks coz sudi join my GA..
    Ganbatte ne..gud luck & all the best~!! ^_^

    p/s - gud luck for ur exam gak ye~..

    ReplyDelete
  3. congrats dear.. ^_^
    http://greennnpandacraft.blogspot.com/2012/10/new-ga-winners.html

    ReplyDelete