klik satu please..

Jubah impian

hurm,, duk tgok2 jubah,, tetibe lak aku berkenang gan jubah2 nie,, aiyokk,, cantek doe,, jubah2 nie bole la didapati di Jubah Elegant (Nessa shop),,
huhu,, aku pon teringin nk beli sebenarnye,, tp tgok la,, hanya mampu melihat je baju impian aku nie,,



dua2,, tema pink n grey,, mcm blog aku nie,, hehe,, aku suke sgt baju nie,, hurm kalu aku beli ley la pakai mase dinner nanti kan?? 

No comments:

Post a Comment