klik satu please..

Rowing Camp

 tadi aku trun cafe pegi beli burger,, tetibe lak aku terjumpa gan akak senior rowing,, kak pipoh n kak mila,, senior2 rowing UTM JB,, dyeorg nie ade trainning rowing,, 
sebut sal training nie.. rowing thun depan ade SUKMA,, aku plak xtau la nk join ke x,, td plak akak2 tu dah tnye,, nape x join,, pastu ckp yg aku nie rugi la kalu x join SUKMA tuh,, aku bkn ape,,, memg nk join sgt,, tp kalu ikotkan trainning dye tuhh,, huh,, aku nie x power sgt la,, adoi penat2,,, cm nk mati,, lebih2 lg test 2k,, huh,, lg tkut dr nk amik exam,, 
so,, skunk nie,, aku memg da lame x pegi trainning,, mf la,, aku x tau sbenarnya,, nk join ke x,, 

ok,, kat bawah nie antara kenangan2 aku time pegi kem dulu2,, kem rowing nie selama 1 minggu,, giler hitam pas hbis je kem tuh,, mcm pakai sarung pe je,,

huhu,,, haa nie time tgah trainning on water,, fuh  bole la thn penat dye,,
kiteorg trun on water dr ph dlm kul 8 lebih,, sampai kul 12 tghari,, pastu pas solat zohor,, trun lak dlm kul 3 lbh hingga kul 5 ptg,, panas terik doe,, mane x hitam nye,,

ok,, masing2 tgah mendayung,, skunk nia,, aku gan dak2 boat aku,, mendayung gne boat 4+

nie pict aku gan mimi,,

haa,, nie plak antare pict mase BBQ,,, malam last...

kiteorg bt BBQ kat KSJ Blok c,,

ok,, berposing2,,,

haa nie plak dak2 boat 4+ aku,, 
dari kiri zana(strok),, mimi(baow),, chot(fencer) n aku(baowman),,

huhu,, nie time bergambar ramai2,, mcm nie la suasana rowing,, 
we are big happy family,,

#kepada sape yg nak join rowing tu,, join je k,, sebenarnye rowing nie best giler,, lbh2 lg bg dak2 UTM,, show ur talent k,,

No comments:

Post a Comment