klik satu please..

Ikemen Desu ne

Assalamualaikum..

Baru2 nie aku tengok cerita Ikemen Desu Ne ( He's Beautiful versi Jepun). Tapi aku baru tengok sampai episod 31.. selebihnya aku tak da copy citer tu,, :(. 

Mungkin ada yang antara korang dah tengok lama cerita nie. 
hoho sebenarnya aku nie baru jer berjinak2 nak tengok cerita2 jepun nie. 

Huhu,, dulu aku nie duk main kutuk kat siapa2 yang suka sangat tengok citer2 asian nie,, 
haha last2 aku pun terjebak sama..

Antara pelakon yang aku suka kat dalam citer nie:

Miori Takimoto-p2.jpg

Nama: Miori Takimoto as Mio Sakuraba / Miko Sakuraba 
DOB: 16 october 1991
(hari nir besday dia la)


Nama: Yuta Tamamori as Ren Katsuragi 
DOB: 17 March 1990

Nama: Taisuke Fujugaya as Shu Fujishiro 
DOB: 25 June 1987

hehe,, aku suka giler citer nie,, love them all 


No comments:

Post a Comment