klik satu please..

Menang Top-up / Cash RM10 dan Kolagen Asli

Assalamualaikum,,

huh dah lama aku x bukak blog nie,, biasala aku nie tengah minggu exam,, sibuk gan study la,,
 aku study ke??,, hurm ok,, petang tadi aku baru je habis paper yang ke 6,, huhu aku masih ada 2 paper lagi,, (hurm lambatnya habis exam nie)
dalam kesibukan cam nie pun aku terasa nak join GA lagi,, huhu,, kali nie adalah kali kedua aku join GA nie,

kali inie aku join GA dari  TO THE REZAKI

Antara hadiah yang tuan punya GA nie nak bagi ialah:
 Satu packet kolagen asli ( 2 pemenang bertuah).
 Top-up atau Cash RM10 ( 2 pemenang bertuah).

huh,, hebat tu hadiah dia...

ok,, so korang tunggu apa lagi?? jom la join GA nie,, mane la tau kot2 andalah pemenag bertuahnya..
 siapa2 yang nak join boleh la

Due Date: 21 oktober 2012,,

# korang tunggu ape lagi tu?? jom la join,, cepat2!!

No comments:

Post a Comment