klik satu please..

Overnite..

Assalamualaikum,,


sekarang jam menunjukkan 4.23 am. date of the day: Saturday,, 
ok, aku sebenarnya nak cakap yang aku 'overnite' hari nie,, kerana menyiapkan esemen yang kene dihantar pada esok hari(sabtu).. malam tadi grup aku bersekang mata untuk menyiapkan projek ni,,
huh,, projek tu adalah tanam pastian kos ukur kadaster,,
grup aku banyk tol masalahnya,, kerja ukur yang di key in kat CDS x close(x masuk).. so.. banyak msalh,, buntu kepala aku duk pikir,, hurm,,
Alhamdulillah,, ada kawan2 yang membantu iaitu Aswad, Durai.. mereka sangat baik,,,

aku, zira and zana skunk nie bereada di cafe,, untuk siapkan terabas yang  tak masuk2 nie,, manakala 2 orang lagi zimi and qila,, ada kat bilik tengah siapkan report,,,,, huhu,, 
k la nak sambung buat kerja lagi,,, hehe sempat lagi aku post entry nie

No comments:

Post a Comment