klik satu please..

Paper 1

Assalamualaikum,,

hai alls,,
hari ni aku baru je habis paper 1,, ada lagi 7 paper,
hari ni aku exam Ukur kadaster, soklan dye killer betol la,, tadi time exam tu banyak gak lah yang kira2, pastu kalau soklan kira2 tu, mana lah cukup sejam 2,, aku nie kalau bab kira2 kenalah hati2 takut tersalah tekan calculator tu,, pastu kan,,
ada plak aku sangkut giler kat satu soklan nie, tah macam mane tah, aku bole lupa formula tang nak kira koordinat,, mana tak lupa. aku tak study pon bab tu,, tak tahu la plak masuk, satahu aku, sem lepas aku dah belajar benda tuh, sem nie aku tak da la belajar sangat benda tuh,, herm,, apa lagi hentam kromo je la,,
yang kira tanam pastian tu aku pon dah pening gak, nombor banyak sangat, terasa macam tertukar je bearing2 tuh, hurm lantak la,, janji aku siap,
 nak check balik pon tak sempat,,sebab leceh la,, kena kira dari awal2, naik kelabu mata aku duk tengok nombor2 tu,, pastu,,
yang aku lagi tak faham tu, kat kertas tu cakap masa exam 2jam je, aku nie punya la terkejar2 buat yang pengiraan tu, sebab masa tuh banyak lagi soklan yang tak jawab, ala tup2,, letcure tak pungut2 pon, haish,, pelik betul, aku ni salah tengok jam ke,, ?? hurm, ala takpe la,, alang2 tak da sape cakap suruh letak pen tu, apalagi jawab lagi lar,, tapi pape pon aku berserah pada Allah jela,
aku dah berusaha dah, tinggal tawakal je,, Harap2 aku jawab tu betul,, aminn,,,

papepon get ready for exam autocad,,

1 comment: