klik satu please..

Program Sua Rasa MPM

Assalamualaikum..

Dah lama aku tak hapdet blog nie.. sejak akhir-akhir nie, aku malas nak bukak blog.. apatah lagi nak menghapdet nie.. huhu,, 

ok tadi aku dapat BBq  free beb! walawehh,, rezeki2.. BBq nie sempena Program Sua Rasa MPM. sebenarnya nie sesi berdialog bersama Majlis Perwakilan Mahasiswa (UTM)..

Program nie sepatotnya start pukul 8.30 malam. tapi mase aku gan kawan2 aku pergi tu, tak ramai sangat pelajar yang turun,, alahai kesian plak aku tengok akak2 gan abang2 MPM nie.. dyeorang lagi ramai dari kiteorang.. lagipon program nie diadakan tak kena time lah.. minggu nie budak KSJ ramai yang balik.. sebab tu lah kurang mendapat sambutan..

pastu dalam pukul 9 lebih tu baru lah ramai skit pelajar2 yang datang.. Alhamdulillah, penuh jugak kerusi2 kat khemah tu..

hoho,, aku pergi pon sebab nak makan BBq free,, wawawa...

panel2 bagi sesi dialog tu dibawakan khas dari UTM sekudai.. hoho manyak abg nsome2 woi,,, haha ok nampak kegatalan aku kat situ..

ok pas je habis sesi dialog tu,, aku gan member2 aku terus jer serbu meja yang penuh gan ayam bakar.. aku memang kalau bab makan nie nombor 1 lah.. hehe..

BBq kami

ayam 2 ketul sorang.. sosej pon same..

muka2 yang tak sabar nak makan




2 comments: