klik satu please..

Program My Beautiful Malaysia Day 2013

Assalamualaikum..

selamat pagi korang.. hari ni aku akan bertolak ke UTM sekudai...sebab esok kiteorang akan join program My Beautiful Malaysia.. wah wah wah..

tak silap aku lah program nie adalah program gotong royong.. lokasi yang kiteorang akan bergotong royong ialah disekitar JOHOR..hoho.. wahai orang2 johor.. kiteorang ni diIMPORT dari KL tau,, semata2 nak bersihkan sekitar JOHOR tu..

ok,, antara lokasi2 lain yang terlibat ialah:


siapa antara korang yang terlibat sama erk??

program ini akan berlasung pada 3 FEBRUARI.. iaitu pada hari esok.. tapi kami akan bertolak ke JB pada tengah hari nanti.. dan yang paling seronok dengar.. esok kami mungkin diberikan baju dan elaun setiap seorang..

esok kompem2 ramai student yang pergi.. tengok je lah,, =D

#bahagian 1

2 comments:

  1. dekat UiTM Seri Iskandar pun ade program ni jugak :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. ow,, shakira pon join gak ker??

      Delete