klik satu please..

doodle ke2

skunk aku tgah kelas programming,, hari ni aku benggang giler,, sabab aku x dpt bt programming,, dan aku langsung x faham,,, wase cam benggang giler2 r,,,
so oleh kerana terlalu benggang aku meng0nline kan diri aku kepada blog aku nie,, aku pon terasa rajin jer nk post about doodle ke 2 aku nie,,, huhu,,

doodle nie aku lukis berdasarkn gambar aku n sepupu2 aku,,,

mase nie time malam raye,,, time sepupu aku yg sorg aku tu kawen,,, hurm,,, tu jela yg aku nk tulis,,,

next time aku bt doodle yg ke 3 plak,,

No comments:

Post a Comment